SPECO® HOT 

Kuusi ainutlaatuista SPECO® HOT-tuntia, voimaannuttavaa, vahvistavaa, erilaista & ainutlaatuinen SPECO® Tienviitat hyvään elämään -elämäntapavalmennus.

 Erotu myönteisesti, tarjoa laatua -SPECO® HOT!

You´re only as Young as Your Spine is Flexible 

SPECO® HOT Healing 

Voimautunut, vapautunut, tietoinen Sinä

SPECO® HOT Healing -tunti on kehoa lempeästi hoitava, rentouttava ja voimauttava tunti, jonka aikana kuljet ainutlaatuisen matkan kehon ja mielen yhteistyön mahdollisuuksiin -uniikki, voimauttava ja vahvistava liikuntakokemus.

SPECO® HOT Empowering

 Vahva, voimakas, energinen Sinä

SPECO®HOT Empowering -tunti yhdistää ainutlaatuisella tavalla kehonpainoharjoittelun kehon ja mielen harjoitteluun. Intensiivinen voimaharjoitus, jonka vaikutuksen tunnet kehossasi ensi hetkestä alkaen.

SPECO®HOT Restoring

 Notkea, joustava, tasapainoinen Sinä

SPECO®HOT Restoring -tunti rakentaa kehon joustavaksi, jänteväksi ja ryhdikkääksi ja tekee mahdolliseksi sen, mistä monet haaveilevat, mutta luulevat mahdottomaksi. Täydellinen kehonhallintatunti jokaiselle. 

SPECO®HOT Relaxing

Levollinen, tyyni, uudistunut Sinä

SPECO®HOT Relaxing -tunti on täydellinen hyvän olon tunti kiireisen työpäivän vastapainoksi. Lempeästi avautuva keho ja rentoutunut mieli palauttavat kehon energiavarastot ja saavat olosi tuntumaan virkeältä ja vapautuneelta. Tuntikonsepti, joka hakee vertaistaan.

SPECO®HOT Aero

Kevyt, avautunut, säteilevä Sinä

SPECO®HOT Aero tunti on uniikki ja voimauttava liikuntaelämys, joka palvelee kehoa monipuolisesti vahvistaen, avaten ja hoitaen. Tunnin aikana löydät ilma-elementin avulla kehosi uudelleen ja rakennat siitä säteilevän kauniin, vahvan ja joustavan.

SPECO®HOT Flow

Vahva, virtaava, notkea Sinä

SPECO® Hot Flow jooga-tunti on vuodenaikojen ympärille rakentuva, virtaava, kehon ja mielen harjoitus, joka pohjautuu ikiaikaiseen, luonnon harmoniaa kunnioittavaan, elämäntapaan.